Over ons

Ons verhaal

Chia Charge maakt sinds 2012 sportvoeding die je niet alleen helpt beter te presteren, maar die ook geweldig smaakt. Je zult ook geen rare dingen vinden in onze flapjacks, alleen maar eerlijke ingrediënten uit je keukenkastje, waardoor je goed beweegt en je je geweldig voelt.

Hier vind je feedback die door de jaren heen is gegeven (voornamelijk in het Engels). Klik op de video voor de laatste reviews.

 


Onze producten

Al onze repen en butters hebben twee dingen gemeen: (1) ze bevatten alleen echte ingrediënten die fantastisch smaken en eenvoudig onderweg te eten zijn en (2) ze zijn allemaal volgeladen met Chiazaad, het eeuwenoude superfood dat kampioen is van de voedingsstoffen.

Als je nieuw bent bij Chia Charge, hebben we een proefpakket voor je, met al onze verschillende repen. 


Ons Team

Tim Taylor – Oprichter

Ik ben Tim; een man die een chef werd, en een voedingstechnoloog en een hardloper en een chia-fan. Je vindt me op allerlei sportevenementen in de UK. Bedankt voor het bezoek aan onze webshop en blijf rennen (zwemmen, fietsen, trailrunnen en de rest!)

 

 

Ron van Kooten

Ik ben Ron, ik ren al sinds ik lopen kan. Eerst gewoon regelmatig een rondje, daarna (trainen voor) een marathon en nu doe ik aan trailrunning en ren het liefst ultra’s, in binnenland en buitenland. Zoals wel meer duursporters, was ik op zoek naar goede voeding voor tijdens lange trainingen en trails. Iets wat wel natuurlijk is, makkelijk eet en lekker is, maar wat ook voldoende langdurig energie geeft. Zo kwam ik bij Chia Charge uit en ik was meteen enthousiast. Wat volgde was een goed gesprek met Tim over het leveren van de Chia Charge produkten in Nederland. Mijn persoonlijke favoriet is de proteïne crispy bar om na een mooie trail de eiwitten weer op peil te krijgen.

 

 


Ingrid Pancras

Ik ben Ingrid en doe als enige van het team niet aan duursport. Hoewel ... een gezin, huisdieren en baan combineren met een eigen bedrijf, vergt ook wel uithoudingsvermogen. Samen met Ron run ik de inkoop en verkoop van Chia Charge in Nederland. De vrije tijd die ik over heb, besteed ik graag aan lezen, wandelen en yoga. De mini flapjacks vind ik ideaal als tussendoortje tijdens een drukke dag. En vóór een yogales in de ochtend, geniet ik graag van de granola of chiazaad in combinatie met yoghurt en fruit.

 

Bekijk onze meest populaire produkten