1% for the Planet - Goede doelen die we steunen


Chia Charge vindt het erg belangrijk om iets terug te geven aan de maatschappij, of dat nu een bijdrage aan een lokale wedstrijd betreft of hulp aan een goed doel. Eigenlijk vinden wij dat een van de leukste onderdelen van ons bedrijf, omdat we zo ons succes kunnen delen met anderen waar wij in geloven.

In augustus 2016 is het hoofdkantoor van Chia Charge al lid geworden van ‘1% For The Planet’, een goed doel dat bedrijven vraagt om 1% van de verkoop (dus niet een of andere kunstmatig gestuurd winstcijfer) te geven aan groene doelen waar zij in geloven. Aan het einde van 2018 heeft ChiaCharge in de UK al meer dan £7000 aan goede doelen bijgedragen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort ook bij ChiaCharge.nl. Onze Nederlandse verkoop draagt bij aan de verkoop van het hoofdkantoor in de UK en daarmee ook aan 1% For The Planet.

ChiaCharge.nl zal in de komende tijd via deze site bekendmaken welke goede doelen in / vanuit Nederland wij steunen en hoe wij daar vanuit onze eigen verkoop aan bijdragen. We zullen vanuit ons hart kiezen voor kleinschalige en lokale initiatieven waar wij in geloven. Niets bijzonders, het is gewoon het goede doen.
Op 23 maart 2019 vond het eerste evenement in Nederland plaats dat door ChiaCharge.nl werd gesponsord. Na afloop is, mede namens de deelnemers, een bedrag van €200 gedoneerd aan Stichting Kanjerwens.