TRAINING EN VOEDING

Overnight chia pudding

Overnight chia pudding

20 oktober, 2019 0 Opmerkingen

Wat kunnen we nou doen met die chiazaadjes? Dat vroeg ik me laatst af. Ik wist wel dat je ze door je eten kunt roeren, maar daar werd ik nog niet direct heel vrolijk van. En eerlijk gezegd vergeet ik dat ook gewoon. Gisteren aten we nog pannenkoeken en je kunt natuurlijk gemakkelijk een handje chiazaden door het beslag mengen voor een iets gezon...
Lees meer
Flapjacks: (h)eerlijk eten

Flapjacks: (h)eerlijk eten

05 juli, 2019 0 Opmerkingen

Ik hou van eerlijk eten en was uitermate verrast toen ik, nu ruim 3 jaar geleden, tijdens een (ultra) training van mijn trailrunmaatje Arnoud een flapjack kreeg. Ik had echt nog nooit van Chia Charge gehoord en had geen idee wat Chiazaadjes waren. Ik dacht, ik ga het gewoon proberen. Het is tenslotte voedsel voor energie en uithoudingsvermogen -...
Lees meer